Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η "Μαγική Πένα" διαβάζει τα παιδιά σας


Στα μικρά παιδιά αρέσει να τους διαβάζουν βιβλία, αλλά το να διαβάζεις το ίδιο βιβλίο για 500η φορά μπορεί να γίνει δύσκολο για τον γονιό, ειδικά αν υπάρχουν παραπάνω από ένα παιδιά που συναγωνίζονται για την προσοχή σας. Αυτός ο ηλεκτρονικός αναγνώστης βιβλίων είναι σχεδιασμένος για να... διευκολύνει λίγο τον χρόνο του γονιού, διαβάζοντας το βιβλίο που θέλουν τα παιδιά σας να ακούσουν με την δική σας φωνή. 

Πρώτα πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο κανονικά στο παιδί σας, αλλά μαγνητοφωνώντας την κάθε σελίδα στο AnyBook καθώς διαβάζετε. Σε κάθε σελίδα βάζετε ένα αυτοκόλλητο που την συνδέει με το μαγνητοφωνημένο κείμενο. 

Όταν το παιδί σας θέλει να ακούσει την σελίδα απλά σαρώνει το αυτοκόλλητο με την συσκευή και αμέσως αναπαράγεται το αντίστοιχο μαγνητοφωνημένο κείμενο με την δική σας φωνή που διαβάζει την συγκεκριμένη σελίδα. 

Ο αναγνώστης AnyBook DRP-400 έχει χωρητικότητα 60 ωρών, αν και αυτό ακούγεται ότι πρέπει να έχεις μεγάλο απόθεμα από αυτοκόλλητα. ΘΑ είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο για 60 δολάρια.